torstai 7. maaliskuuta 2013

Neuvola ja vaatekoko

Eilen käytiin taas neuvolassa ja samassa oli myös lääkäri. Leon oli 10,5kg ja 75,6cm tällä kertaa. Kaikki oli normaalisti ja Leon kehittynyt nopeasti :) Leon oli oikein riehakas siellä neuvolassa ja heti lattialle päästyään ryntäili pitkin käytäviä :D Kävi tervehtimässä kaikki toverit ja kailotti jotain huutoja :p Terveydenhoitajia ei Leon vierastanut paljoakaan nyt ja oli paljon enemmän oma itsensä.
Tänään otettiin vaatteissa ensimmäistä kertaa käyttöön kokoa 80. Kokoa 74 olevat vaatteet alkavat vähän jo kiristää ja toi 80 kokoa oleva body sopii juuri täydellisesti :) Jotkut 74 housut menevät vielä hyvin, mutta jotkut taas todella kireitä. Olen huomannut, että esimerkiksi h&m bodyt, joissa on jotain kiiltäviä kuvia ovat paljon kireämpiä kuin normaalit eli kaikki ne ovat kyllä olleet aina kireitä. Leon ei ole mikään solakka ja mahaakin vähän löytyy, joten on parempi valita vähän löysemmät vaihtoehdot. Onneksi on valmiina jo laatikollinen seuraavaa kokoa :D
Eilen myös päivittelin vähän Leonin kirjaa ja merkitsin sinne jotain hampaista (4 hampia jo!) ja muista jutuista. Sinne on kyllä vielä paljon kirjoitettavaa, koska en ole kaikkea muistanut edes kirjoittanut Leonin kehityksestä. Jotenkin ton kirjan kirjoittaminen jäi ja nyt vasta muistin sen. Kyllä se on sitten kiva Leoninkin sitä lueskella isompana ja nähdä miten paljon ollaan kasvettu vauvasta. Leonin omassa kirjassa jutut ovat englanniksi, jotta muutkin sukulaiset sitten ymmärtäisivät sen sisältöä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti