torstai 14. maaliskuuta 2013

Mikä virnistys!

Leonin "virnistys" hymy on kyllä niin ihana! :) Mistä lie oppinut sen, olisikohan seuraillu minun ilmeitäni? :D Nyt olen napsinut kuvia Leonista hauskoissa puuhissa ja ne kyllä saavat hymyn kaikkien huulille :)
Eilen annoin Leonille kylmän porkkanan purtavaksi, jotta hampaat/ikenet saisivat jotain lievitystä kutinaan. Luultavasti Leonin ikeniä kutittaa kunnolla, koska hän oikein heiluttaa päätään ja hankaa ikeniä. Hammasharja on myös tietenkin hyvä väline lievittämään kutinaa ja se on käytössä myös.
Tänään Leon löysi vessapaperirullan ja tietenkin laittoi sen vähän palasiksi virneellä maustettuna :D Noo, pitäähän sitä jotain hauskaa saada tehdä. Käytiin myös pitkällä lenkillä tuolla kauheassa viimassa! Odotan kesää innolla, koska ei tarvitse pukea kamalaa kerrostusta päälle aina ulos lähtiessä, plus säästytään myös kiukuttelulta. Kävelyllä oli myös kaverini ja hänen koiransa, jota Leon tarkkaavaisesti seurasi koko matkan :) Leon nähtävästi tykkää jo nyt eläimistä tai noh karvainen otus, joka liikkuu on pakollakin aika hauska juttu :D Vielä kerron, että huomasin kaupan hyllyllä marja/hedelmä smoothie pussukoita taaperoille. Ostin sitten kokeiluksi kaksi ja Leonille kyllä maistuu! Ne ovat 100% aitoa tavaraa ja sopivat hyvin välipalaksi tai sitten jälkkäriks :) Rupesin jälkikäteen miettimään, että eihän ne eroa soseista nyt paljoakaan. Minä ymmärsin sitten, että pakkaus on kätevä lapsen omaan käteen ja sitä tarvitsee vain puristaa niin suu tulee täyteen herkkua eli ei tarvitse mitään ylimääräistä tiskiä (hyvä piknikille tai reissuun). Leon ihmetteli suoraan paketista syömistä ja ei innostunut ihan oikealla tavalla, mutta kunhan kehittyy vielä niin onnistuu paremmin sitten :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti