torstai 19. syyskuuta 2013

Valmiina talveen :)

Heippa! Tänään ollaan Leonille saatu kaikki hankittua talven kylmyyttä varten. Ostin torista ihanan haalarin, joka on kuin uusi! Käytetty sitä vissiin on, mutta ei näy kyllä jälkeäkään siitä eli hyvä kauppa :) Tänään kävin hakemassa fb ryhmän kautta ostetut Viking core tex kengät, jotka ovat myös erittäin siistit ja halvalla sai! Käytetyn tavaran ostaminen siis ehdottomasti kannattaa, koska kohtahan noikin jää pieneksi. Haalariin sopivan punaisen piponkin olen jo bongannut töistä ja pitää se sieltä ostaa mukaan :)
Meille on ollut nyt viikon oksennus/mahatautia eli todella "mukavaa" aikaa ollaan vietetty. Ensin mami sairastu ja sitten tartutti Leonin. Leonille tuli kyllä enemmänkin ripulina tää tauti eli vaatteita on kyllä saanut vaihtaa tiuhaan tahtiin! Nyt ollaan ensimmäistä päivää ilman oireita ja näyttää olevan takana päin huonot päivät :) Leikkasin Leonille myös vähän uutta lookkia, koska etuhiukset vähän alkoi silmille heilahdella.
Ihanaa, Leon on niin oppivainen poika! Leon tänään muisti ihan puun takaa muskarin laulun, jossa tehdään käsillä aurinko ja teki omilla käsillään saman liikkeen! Olin ihan hämilläni tästä hyvällä tavalla ja Leon jopa melkein sanoi "aurinko" :D Hän aloitti "au...tintin" ja pyöritti käsiään. Nyt siis odotetaan innolla ensi viikkoa ja muskaria, koska tällä viikolla jäi väliin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti