maanantai 10. kesäkuuta 2013

Matkalaiset

Heippa! Nyt ollaan taas palattu reissusta ja viikon päästä taas lähdetään tien päälle :) Meidän matka Göteborgiin meni mainiosti ja Leon nautti kyllä paljon uusista jutuista :)
Matkustettiin siis autolla ja laivalla. Autossa Leon oli yllättävän rauhallinen ja suurin osa matkasta kului nukkuessa. Laivassa oli paljon ihmisiä ja Leon katseli tarkkaavaisesti kaikkea. Leonista on kyllä tullut sellainen hurmuri ;) Leon hymyili kaikille tädeille ja he tietenkin olivat hurmiossa. Hytissä Leon oli vähän peloissaan ja aina kun minä menin vessaan hän alkoi itkeä. Koko matkan Leon oli sellainen mamis, että ei hetkeäkään pystynyt olla erossa mamista.
Matkan aikana yövyttiin Isomummun luona ja leikittiin sukulaisten kanssa. Käytiin myös kummitätin valmistujaisissa ja kävimme eläinpuistossa. Kyllä matkalla on aina tekemistä ja ei haluaisi kotiin tulla takaisin :p
Tänään kävimme puistossa ja samaan aikaan päiväkodin lapsetkin tulivat leikkimään. Leon on todella innoissaan aina toisista lapsista ja haluaa seurustella heidän kanssaan. Siellä Leon naureskeli ja huuteli muille :D Lopulta tuli sitten hirveä sade ja saatiin kököttää puun alla sen aikaa syömässä välipalaa.





















1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja suloinen poika :)

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista